Hoe het allemaal begon…

Vanwege corona konden we in 2020 niet naar het buitenland, dus besloten we in Nederland op pad te gaan. Wij zijn naar Friesland en Zeeland geweest, en hebben een prachtige boottocht gemaakt over IJsselmeer langs dorpen als Volendam en Urk. We werden zo verliefd op ons eigen land.

@nederlandheeftalles
Groetjes uit Nederland

Nederland heeft alles

Elke keer als we iets postten op Instagram werden we overladen met enthousiaste reacties. Mensen zeiden: ‘Wat leuk, die trip willen wij ook maken’, en ze vroegen of we onze tips niet konden bundelen. Daar werden wij zo blij van dat we dachten: waarom gaan we niet alle twaalf provincies af en maken we een boek met alle mooie en leuke plekken die we hebben ontdekt?

 

Nic reisde als ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij natuurlijk al door heel Nederland om winnaars blij te maken en goede doelen te bezoeken. En Bas kende alle winkelstraten en -centra als zijn broekzak vanwege zijn retail- en vastgoedachtergrond. Maar om nu met onze dochters Lola en Kiki door Nederland te reizen was heel bijzonder.
We hebben ons eigen land op zo’n andere manier leren kennen, en waren keer op keer verrast hoe uniek elke provincie is.

 

Dankzij jullie enthousiaste reacties is Nederland heeft Alles een bestseller geworden met een nummer 1-plek in de Bestseller 60.

Amsterdam heeft Alles

Omdat jullie ons al jaren vragen naar onze tips en lievelingsplekken in Amsterdam, zijn we in 2022 door onze eigen stad gaan reizen. En ja, ook Amsterdam heeft Alles. In deze reisgids delen we al onze favoriete plekken, maar ook nieuwe hotspots die we dankzij onze volgers hebben ontdekt.

 

We nemen je mee naar heerlijke restaurants, bruisende shopstraten, culturele hotspots, groene stadsoases en natuurlijk ook de leukste plekken met kinderen. Van gratis activiteiten tot uitjes waar je echt voor wilt sparen, alle top-tips komen voorbij. In de bekende wijken als de Jordaan en de Pijp, maar ook in verrassend leuke stadsdelen als West en Noord, die je misschien nog niet goed kent. Te gek dat elk stukje Amsterdam zijn unieke, eigen vibe heeft.

Maar dan ook echt alles!

Nederland heeft alles deze zomer

Met de start van de zomer van 2023 én de vele vragen die we nog altijd krijgen naar leuke tips en uitjes in Nederland, gooiden we het afgelopen zomer over een hele andere boeg. Met heel veel plezier presenteerden wij Nederland heeft Alles deze zomer: een zomermagazine bomvol uitjes en leuke tips voor een onvergetelijke zomer!

Zo kon je lezen over festivallen met Flemming en de zomerfavo’s van Bas & Nicolette, kreeg je cultuurtips van Karsu en liet Douwe Bob je het mooiste van de Nederlandse wateren zien.

Ook zat het magazine boordevol met onder andere allemaal leuke boekentips, restaurants, musthaves, zomerrecepten, een exclusief verhaal van Kluun, quizzes en natuurlijk de ultieme uitklapkalender met de leukste zomeruitjes van 2023! Met wederom een speciale dank aan onze volgers, want ook dit magazine is mede dankzij al jullie geweldige tips tot stand gekomen.